fbpx VS Vandereyt — Onderhoud & reparatie

Warmtepompen

Warmtepompen, een betrouwbare en energiezuinige warmteproductie.

Met een warmtepomp wordt warmte op een relatief lage temperatuur omgezet naar een hogere temperatuur en zo geschikt gemaakt voor de verwarming van een woning of het sanitair water. De omzetting van deze warmte, die onttrokken wordt aan de lucht, het grondwater of de bodem, gebeurt met een hoog rendement. Van de geleverde energie wordt 65 tot 80 % geleverd door de omgeving en dat maakt een warmtepomp aanzienlijk energiezuiniger dan een conventionele installatie. Dat is gunstig voor uw portemonnee. Door het lagere energieverbruik is de CO2-uitstoot beduidend lager en dat is weer gunstig voor ons milieu.

Ook in warmtepompen is er een ruime keus, waarbij ieder merk zo zijn eigen specifieke kenmerken heeft. Neem voor uitgebreide informatie contact met ons op.

Met een warmtepomp van Vaillant start een energiezuinige verwarming van uw woning. Warmte van de zon wordt opgeslagen in de grond, het water of de lucht. Een warmtepomp benut deze warmte en haalt maar liefst 75% van de benodigde energie uit deze gratis energiebron. Dat betekent een aanzienlijke besparing voor het milieu én voor uw portemonnee.

Offerte aanvragen
Warmtepomp1
Warmtepomp2
Warmtepomp3
Warmtepomp4